Open tuinendag “Buitengoed Albert Tielens” Hoeven (NB)

Datum: 29 september 2018 t/m 30 september 2018 (meerdaags), vanaf --:--

Start locatie: Bovenstraat 63, 4741 TP Hoeven

Afbeeldingsresultaat voor buitengoed albert tielens

Buitengoed Albert Tielens

Tuin nummer 289 uit de OTG 2018

Albert Tielens

Bovenstraat 63, 4741 TP Hoeven

info@tielensentielens.nl

www.tielensentielens.nl

Extra info tuin: (gedeeltelijk) voor invaliden toegankelijk, honden aan gelijnd toegestaan, biodiversiteit in de tuin.

Geopend: zo 10, za 23 en zo 24 juni, zo 22 en 29 juli, zo 19 en 26 augustus en za 29 en zo 30 september (openingsdagen onder voorbehoud, zie website voor actuele openingsdagen- en tijden).  Groepen op afspraak. Zie ook Tuinevenement: Herfsttuinen.

Prijs: € 4,50 incl. koffie/thee, groepen tot 10 pers. € 50,00 daarboven + € 4,50 p.p. incl. koffie/thee en rondleiding. Lunch op afspraak. Voor donateurs tuin gratis za 29 september.

De vijftig meter lange zwemvijver met aan weerszijden gemengde borders is spectaculair. Het rustige, groene gedeelte achter in de tuin wordt verdeeld door peren-, linden- en esdoornlanen. Achter in de tuin is een vliedberg omgeven door een gracht. Kenmerkend bij de aanleg is de evenwichtige structuur van rechte lijnen en cirkels, beplant met o.a. Calamintha nepeta. Deze indrukwekkende tuin is naar eigen ontwerp aangelegd.

2,5 ha.