Open Tuinendag Breukeleveen (NH)

Datum: 16 juni 2017, vanaf 10:00

Start locatie: Herenweg 20, 3625 AE Breukeleveen

MINOLTA DIGITAL CAMERA

Murrenhof

Bijzonder aan deze landschappelijk aangelegde tuin is een aansluiting met het laagveengebied van Natuurmonumenten. Het eind van de tuin met trilveen ligt aan de Stille Plas van de Loosdrechtse plassen. Links van de oprit ligt een verfijnd samengestelde paars/lila border. Bij het huis ligt een kruidentuin. Tegen een muur is een gemengde border te zien. Verder is er een boomgaard en een wit/gele border. Han is imker en er is honing te koop in het winkeltje. Er zijn veel vroeg bloeiende planten en bollen. Oppervlakte:6.000 m².

Entree en openingstijden

Open Tuindagen gratis, groepen op afspraak € 6,00 p.p. incl. koffie/thee/lekkernij en rondleiding. Lunch mogelijk op afspraak. Geopend vr 10 en za 11 maart (vroege bloeiers) en iedere vr in de maanden mei, juni, augustus en september steeds van 10.00 tot 17.00 uur. Voor donateurs tuin gratis tijdens Open Tuindagen. Groepen min. 8 pers. op afspraak.

Route

A2 – afslag Maarssen ?” Maarssen dorp. Door Tienhoven rijden. In Breukeleveen wordt de doorgaande weg de Herenweg.

Hennie en Han Karsemeijer
Herenweg 20