Open Tuinendag “Boschwijk” Soest (Ut)

Datum: 18 mei 2019, vanaf --:--

Start locatie: Praamgracht 3, 3761 LA Soest

Boschwijk

Heesterharmonie | Tuinplanten en bloemen | Tuin

De oorspronkelijke aanleg van deze parkachtige tuin van ongeveer 2 ha, dateert vermoedelijk uit 1910. Uit die tijd stammen nog een paar oude bomen, een grote vijver en een betonnen pad rondom de tuin. In de jaren zeventig van de vorige eeuw werd het oude huis afgebroken en een villa met een plat dak ervoor in de plaats gebouwd. Behalve bijzondere bomen, heesters en de vijver zijn er een schaduwtuin, een vasteplantenborder, rododendrons, wilde bloemenweide in opbouw en een moestuin.

Tuin nummer 216 uit de OTG 2019

Herman en Beline Geertsema

Praamgracht 3, 3761 LA Soest

belinekeij@gmail.com

€ 5,00 incl. koffie/thee/lekkernij en rondleiding.

Openingstijden

Geopend voor groepen van min. 10 pers. op afspraak. Voor donateurs tuin gratis op afspraak.

• Toegankelijk voor invaliden
  • Honden aangelijnd toegestaan