Open tuinendag “Berghemshoaf” Sevenum (Li)

Datum: 9 september 2018, vanaf 13:00

Start locatie: Berghemweg 1a, 5975 RJ Sevenum

Berghemshoaf

Tuin nummer 329 uit de OTG 2018

Chris Wijlaars en Herman Schattevoer

Berghemweg 1a, 5975 RJ Sevenum

c.wijlaars@gmail.com

Extra info tuin: biodiversiteit in de tuin.

Geopend: zo 10 juni, zo 8 juli, zo 12 augustus en zo 9 september steeds van 13.00 tot 17.00 uur en voor groepen op afspraak.

Prijs: € 2,50 incl. koffie/thee en rondleiding. Voor donateurs tuin gratis.

De eigenaren noemen hun tuin zelf een verzameltuin, maar het is meer dan dat. De twee vrienden tunieren op een stuk grond van ongeveer 1600 m2, dat niet bij hun eigen huis ligt, maar op een bedrijventerrein! Verwacht weinig of geen hagen, buxus, terras- of potplanten, maar geniet van wat er wel is, namelijk smaakvolle borders met o.a. rozen, Phloxen, Sanguisorba’s, siergrassen en heel veel Dahlia’s, en laat in het seizoen de herfstasters. Men loopt hier op smalle paden van houtsnippers als het ware door de borders en aan alle kanten kan men zich laten inspireren. Er is een bescheiden tuinhuisje, maar er zijn geen voorzieningen.

1.600 m².