Open Tuinendag Beemster (NH)

Datum: 16 juni 2019, vanaf 11:00

Start locatie: Jisperweg 142, 1464 NL Beemster

Open Tuinendag Beemster

Maak je tuin BIJzonder – Tuincentrum Van Eeckhaut Oostakker

Fraaie tuin rond een Zaans huis (1623). Ervoor, onder twee linden, een buxushaagjesperk met witte beplanting. Opzij langs de waterkant een boenplaatsje, oude hoogstam fruitbomen, siergrassen en bolgewasjes. Aan de achterzijde een binnenplaats met waterput, huisje en 100 jaar oude linde. Door een pergola bereikt men de veelkleurige rozentuin met verdiept vijvertje. Hierachter een gedeelte waarin een groot gazon, lindelaantje, natural garden, natuurlijke vijver en fraaie borders. Nieuw zijn een hortensiavallei, een moestuin en een deel met bijzondere bomen en struiken.

Tuin nummer 236 uit de OTG 2019

Ria van Eijndhoven

Jisperweg 142, 1464 NL Beemster

ria.vaneijndhoven@gmail.com

www.tuinindebeemster.webklik.nl

€ 5,00 incl. koffie/thee. Voor donateurs tuin gratis zo 9 juni.

Openingstijden

Geopend zo 2, zo 9, zo 16, zo 23 en zo 30 juni van 11.00 tot 16.00 uur en daarnaast van 15 mei t/m 31 augustus voor groepen van min. 8 pers. op afspraak.

• Toegankelijk voor invaliden
  • Oppervlakte van 5.000 m²