Open Tuinendag Bedburg-Hau (Duitsland)

Datum: 23 april 2017, vanaf 11:00

Start locatie: Mühlenstr. 6, 47551 Bedburg-Hau, Duitsland

Vlak over de Nederlandse grens werd gedurende 30 jaar deze 4000 m2 grote tuin gecreëerd die geldt als een van de mooiste van Duitsland. Kleur is een belangrijk thema en in de diverse tuinkamers wisselt die maandelijks.In het voorjaar een zee van narcissen gevolgd door 5000 kleurrijke tulpen. Struiken en bomen zorgen op hogere etages voor bloei. De Chinese zakdoekjesboom is in mei een hoogtepunt. Rozen en volop heersters bloeien tot in de herfst. Ook de moestuin en de materialen van gebouwen en terrassen geven blijk van het natuurlijke en kleurrijke karakter van deze fraaie en met deskundigheid en liefde verzorgde tuin.

Open van 11.00-17.00

Entree:

• 3 euro tijdens Open Tuindagen
  • Groepen met rondleiding van 1,5 uur 4,00 euro p.p. (min. 60 euro)

Mühlenstr. 6

47551 Bedburg-Hau, Ortsteil Schneppenbaum, Duitsland

Route

De tuin ligt tussen Kleve en Kalkar. Voor route zie de website: lucenz-bender.de