Open tuinendag “Anks Tuin” Soest (Ut)

Datum: 7 juli 2018, vanaf 11:00

Start locatie: Noorderweg 1, 3761 ES Soest

Anks Tuin

Tuin nummer 197 uit de OTG 2018

Ank Maertens

Noorderweg 1, 3761 ES Soest

maertensank@casema.nl

Extra info tuin: biodiversiteit in de tuin

Geopend: zo 15 april, za 12 mei en za 7 juli van 11.00 tot 17.00 uur en daarnaast voor groepen van 8 tot 30 pers. op afspraak.

Prijs: € 4,00 incl. koffie/thee/lekkernij en rondleiding. Voor donateurs tuin gratis zo 15 april, za 12 mei en za 7 juli.

Vanuit de kleine voortuin met hoofdzakelijk hortensia’s komt men langs een 30-er jaren hoekhuis in de achtertuin die in het voorjaar vol met bloembollen staat. Als eerste komt men in de witte tuin. Via een pergola begroeid met Hedera, clematissen en rozen krijgt men zicht op een bijna 40 meter diepe tuin. Deze wordt onderbroken door twee rozenpoorten die de tuin verdelen in compartimenten. In het eerste gedeelte bepalen pasteltinten de sfeer. Om vervolgens over te gaan naar het laatste gedeelte. Een echte liefhebberstuin/cottagetuin met o.a. bijzondere planten. Mogelijk te combineren met een bezoek aan de tuin Boschwijk (198) en Landgoed Eycken-dal (199).

560 m².