Open Tuinendag Ankeveen

Datum: 19 juni 2017, vanaf 10:00

Start locatie: Stichts End 23, 1244 PK Ankeveen

Bij de kerk en pastorie van Ankeveen is in korte tijd een mooie tuin ontstaan die al volwassen oogt. Het voorste deel met vooral struiken en buxuswolken, ligt aan de weg met uitzicht op de plas. Meer naar achteren zijn fraaie borders op kleur in de tinten roze/rood en blauw/paars/oranje. In de schaduw van de kerk een prieel, geflankeerd door twee walnoten en een oude appelboom. De tuin gaat over in de pastorietuin met fruitbomen. Het nieuwste deel ligt in de schaduw met varens en bijzondere bolletjes.

Entree en openingstijden

Geopend ma 19 juni van 10.00 tot 16.00 uur. Voor donateurs en andere bezoekers tuin gratis.

Route

Rijksweg Bussum-Weesp, bij rotonde linksaf, Ankeveen in. Na 1,5km ligt de tuin links bij de kerk.

Gesien Lauxtermann
Stichts End 23