Open tuinendag Ankeveen (NH)

Datum: 16 juni 2018, vanaf 10:00

Start locatie: Stichts End 23, 1244 PK Ankeveen

Ankeveen

Tuin nummer 215 uit de OTG 2018

Gesien Lauxtermann

Stichts End 23, 1244 PK Ankeveen

gesien.lauxtermann@kpnmail.nl

Geopend: za 16 juni van 10.00 tot 15.00 uur.

Prijs: Voor donateurs en andere bezoekers tuin gratis.

Bij de kerk en pastorie van Ankeveen is in korte tijd een mooie tuin ontstaan die al volwassen oogt. Het voorste deel met vooral struiken en buxuswolken, ligt aan de weg met uitzicht op de plas. Meer naar achteren zijn fraaie borders op kleur in de tinten roze/rood en blauw/paars/oranje. In de schaduw van de kerk een prieel, geflankeerd door twee walnoten en een oude appelboom. De tuin gaat over in de pastorietuin met fruitbomen. Het nieuwste deel ligt in de schaduw met varens en bijzondere bolletjes.

1.000 m².