Open Tuinendag Albergen (Ov)

Datum: 6 mei 2017, vanaf 13:00

Start locatie: Broekhuisweg 4, 7665 TW Albergen

Plantzoentje

Deze tuin bij een boerderij, waar de koeien nog in de omringende weiden lopen, bestaat uit verschillende gedeeltes. In het oudste deel voor het huis een vijver en links een sprankelend kleurrijk gedeelte. Rechts pergola’s met o.a. ramblers en fraai beplante vakken op kleur, waaronder een dubbele border in felle kleuren en een ‘mannentuin’. Nieuw is een bloemenwei/grassentuin. Diverse zitjes en doorkijkjes over het Twentse landschap in deze echte liefhebberstuin. Oppervlakte: 3.700 m².

Entree en openingstijden

€ 3,50 tijdens Tuinevenement. Groepen op afspraak € 4,50 p.p. incl. koffie/thee/lekkernij en rondleiding. Geopend iedere za in mei van 13.00 tot 16.00 uur (vasteplantenmarkt), za 17 en zo 18 juni en juni t/m september voor groepen van min. 10 pers. op afspraak. Voor donateurs tuin gratis za 17 en zo 18 juni.

Route

Bij Almelo A1 volgen afrit 29 Borne-West naar Zenderen. In Zenderen bij stoplicht rechts (N744) Na 2 à 3 km rechts = Broekhuisweg.

Anja Broekhuis
Broekhuisweg 4