Open Tuinendag “Achter de Tuinpoort” Haarlem

Datum: 18 juni 2017, vanaf 11:00

Start locatie: Crayenesterlaan 21, 2012 TH Haarlem

Achter de Tuinpoort

De voortuin met Pyrus salicifolia’s en een smal graspad tussen onder meer bruin- en grijsbladige planten is een voorproefje van het moois dat de bezoeker achter te wachten staat. Vanaf het terras van de villa uit 1920 kijkt men uit over een verdiept gedeelte van de tuin met een gazon omzoomd door een schitterende border die in alle seizoenen veranderende kleurcombinaties laat zien. Een taxushaag scheidt de bloementuin af van de achterliggende heuvel die afloopt naar een vijver met mooie oeverbeplanting. Hier is een ‘taxusberg’ beeldbepalend. Bij het huis kuipplanten en rozen in deze fraaie en spannende tuin.

Entree en openingstijden

Geopend zo 18 juni van 11.00 –  16.00 uur en april t/m oktober voor groepen van 2 tot 25 pers.  op afspraak. Donateurs gratis op afspraak. Entree 3,50 euro incl. koffie/thee/lekkernij en rondleiding.

Clothilde en Maarten van Poll-Dumoleijn

Crayenesterlaan 21, 2012 TH Haarlem

T: 023 5280334/ 0620450259 (Clothilde) 0618195042 (Maarten)

Email: clothildevanpoll@me.com