Open tuinendag “Aan de Vaart” Foxwolde (Dr)

Datum: 16 juni 2018, vanaf 11:00

Start locatie: Aan de Vaart 20, 9314TH Foxwolde

Afbeeldingsresultaat voor aan de vaart foxwolde

Aan de Vaart

Tuin nummer 50 uit de OTG 2018

Ben Nusse en Mathilde te Velde

Aan de Vaart 20, 9314TH Foxwolde

b.j.nusse@gmail.com

Extra info tuin: kwekerij en/of verkoop, (gedeeltelijk) voor invaliden toegankelijk.

Geopend: za 16 juni van 11.00 tot 17.00 uur en half mei t/m half september op afspraak.

Prijs: € 3,00 incl. koffie/thee en rondleiding. Voor donateurs tuin gratis za 16 juni.

Vele tinten blauw langs de entree geven al een voorproefje van deze mooie tuin. Langs de gele zonneborder, de verborgen witte tuinkamer en de orangerie/serre met veel bijzondere kuippplanten wandelt men naar de beide borders langs het grote gazon. Links in lila blauw rode tinten en rechts in zachtgeel met wit. In de voormalige paardenstal kweekt de eigenaar nu tomaten, paprika’s en komkommers. Ook in de grote en kleurige groente/kweek/pluktuin die het geheel afsluit is het genieten.

4.000 m².