Open Tuinendag “Aan de Holle Weg” Ulestraten (Li)

Datum: 15 juni 2019 t/m 16 juni 2019 (meerdaags), vanaf --:--

Start locatie: Groot Berghem 16, 6235 BL Ulestraten

Aan de Holle Weg

De strakke lijnen van de tuin passen goed bij de stijl van het huis. Achter het huis ligt een overdekt terras met zicht op een rechthoekige vijver. De laag gesnoeide lange haag van Lonicera geeft structuur aan de tuin. In het verlengde van de vijver ligt een grasveld omringd door borders waarin de kleuren van wit naar donkerpaars lopen. In de voortuin zijn veel grassen aangeplant. De kas wordt o.a. gebruikt voor de vele stekken die de eigenares hier verzorgt. Deze perfect onderhouden tuin straalt evenwicht en rust uit.

Tuin nummer 354 uit de OTG 2019

Ank Bitter

Groot Berghem 16, 6235 BL Ulestraten

g.bitter@ziggo.nl

www.aandeholleweg.nl

Entree

€ 2,00 incl. koffie/thee en rondleiding.  Voor donateurs tuin gratis op afspraak.

Openingstijden

Geopend za 1, zo 2, za 8, zo 9, za 15 en zo 16 juni en daarnaast in juni en juli voor groepen van 4 tot 10 pers. op afspraak.

• Honden aangelijnd toegestaan
  • Toegankelijk voor invaliden