Open tuinendag “Aan de Holle Weg” Ulestraten (Li)

Datum: 16 juni 2018 t/m 17 juni 2018 (meerdaags), vanaf --:--

Start locatie: Groot Berghem 16, 6235 BL Ulestraten

Aan de Holle Weg

Tuin nummer 332 uit de OTG 2018

Ank Bitter

Groot Berghem 16, 6235 BL Ulestraten

g.bitter@ziggo.nl

www.aandeholleweg.nl

Extra info tuin: (gedeeltelijk) voor invaliden toegankelijk, honden aangelijnd toegestaan, biodiversiteit in de tuin.

Geopend: za 9, zo 10, za 16 en zo 17 juni en juni t/m augustus op afspraak. Groepen van 6 tot 20 pers. op afspraak.

Prijs: € 2,00 incl. koffie/thee en rondleiding. Voor donateurs tuin gratis op afspraak.

De strakke lijnen van de tuin passen goed bij de stijl van het huis. Achter het huis ligt een overdekt terras met zicht op een rechthoekige vijver. De laag gesnoeide lange haag van Lonicera geeft structuur aan de tuin. In het verlengde van de vijver ligt een grasveld omringd door borders waarin de kleuren van wit naar donker paars lopen. In de voortuin zijn veel grassen aangeplant. De kas wordt o.a. gebruikt voor de vele stekken die de eigenaresse hier verzorgt. Deze perfect onderhouden tuin straalt evenwicht en rust uit.

1.400 m².