Open Tuinendag “15A – Galerie & Beeldentuin” Lochem (Ge)

Datum: 19 augustus 2017, vanaf 13:00

Start locatie: Galgengoorweg 15 A, 7241 RV Lochem

Galerie & Beeldentuin

Het ontwerp van deze beeldentuin is van Arend Jan van der Horst die koos voor rechte belijning, wat mooi past bij de abstracte kunst die getoond wordt. Vóór: oude eiken en de wit-blauwe tuin. Achter de verbouwde boerderij een zachtgeel-wit gedeelte, overgaand in een groot gazon. Verderop een prachtige veertig meter lange vijver met strakke hagen.

Entree en openingstijden

€ 4,00 (kinderen tot 16 jaar gratis). Voor groepen van min. 10 pers. € 6,00 p.p. incl. koffie/thee. Geopend 30 april t/m 15 oktober iedere do t/m zo van 13.00 tot 17.00 uur. Voor donateurs tuin gratis za 17 juni en za 19 augustus. Groepen min. 10 pers. op afspraak.

Route

A1, afrit 26 Lochem. Bij 2e rotonde Lochem-West nemen. Na 50 m rechts. De Vordenseweg gaat over in de Wildenborchseweg. Bij restaurant rechts = Galgengoorweg.

Familie W. Beens
Galgengoorweg 15 A