Open Tuinen Weekend Erf Klein Rassert Hoevelaken (GE)

Datum: 8 september 2017 t/m 9 september 2017 (meerdaags), vanaf --:--

Start locatie: Veenwal 40 3871 KG Hoevelaken

In het buitengebied aan de noord/oost kant van Hoevelaken ligt deze nog betrekkelijk jonge tuin bij een 125 jaar oude boerderij en een later gebouwd woonhuis. Middelpunt is een groot gazon met paddenpoel, omringd door mooie borders. De wandeling voert langs bakhuisje, hooitas (oude schuur) waarin kerkuilen nestelen, door hagen omgeven tuingedeelten, boomgaardjes en vogelbosje waar stinzenplanten bloeien in het voorjaar. Hier en daar uitzicht op de omringende weilanden.

Henk en Marianne Korthorst
Veenwal 40
3871 KG Hoevelaken
marianne@korthorst.nl