Open Tuinen Estafette (Gr)

Datum: 5 augustus 2017 t/m 6 augustus 2017 (meerdaags), vanaf --:--

Start locatie: Zie website

Open Tuinen Estafette Groningen (5 en 6 augustus)

In de provincie Groningen zijn veel mooie tuinen en veel enthousiaste tuiniers. Een groot aantal van hen zijn lid van één van de 7 afdelingen van Groei & Bloei in de provincie Groningen. Deze afdelingen hebben gezamenlijk de Open Tuinen Estafette opgezet: vanaf eind mei tot aan september stelt om de 2 à 3 weken steeds één van de afdelingen de tuinen open voor publiek. Zo kunt u een grote diversiteit aan tuinen zien op verschillende momenten in het tuinseizoen.

Er doen dit jaar 130 tuinen mee aan de Open Tuinen Estafette waaronder 31 nieuwe tuinen. Op deze website en in de Open Tuinen Gids zijn de data en de beschrijving van alle deelnemende tuinen opgenomen. De Open Tuinen Gids is eind april verspreid.

Van elke afdeling kunnen adreslijsten gedownload worden, waarin de deelnemende tuinen of op alfabet of op postcode gesorteerd zijn. Wanneer ze geopend zijn, staat er ook in vermeld. Deze lijsten zijn te vinden onder de knop [Downlaods].

Voor meer informatie: opentuinenestafettegroningen.nl