Open Tuindagen “Waaienburg” Vrouwenpolder (Ze)

Datum: 23 juni 2017 t/m 24 juni 2017 (meerdaags), vanaf --:--

Start locatie: Lepelstraat 17, 4354 KH Vrouwenpolder

Waaienburg

Waaienburg ligt midden in het Zeeuwse landschap. De ruime aanleg van de tuin past bij de omliggende omgeving. Zo zijn er Zeeuwse heggen, een hoogstamboom boomgaard, knotwilgen, paddepoel en een hooilandje te zien. Dit landje wordt ieder jaar ingezaaid met een bloemenmengsel en heeft elke keer een ander aangezicht. Er is een gemengde border aangelegd met bloemen, kruiden, zacht fruit en groenten. Het huis dat in 1998 is gebouwd in Zeeuwse stijl heeft een bijpassende gepotdekselde schuur. Er is veel aandacht voor de bewoners van de tuin. Overdag jaagt de sperwer en in de avond krijgen de jonge kerkuilen vliegles. Oppervlakte: 1 ha.

Entree en openingstijden

€ 3,00 incl. rondleiding op papier. Met koffie/thee/lekkernij € 5,00. Geopend 22 juni t/m 22 juli uitsluitend voor groepen van min. 8 pers. op afspraak. Voor donateurs tuin gratis vr 23 en za 24 juni.

Route

Vanaf de N57 op de rotonde de afslag Vrouwenpolder. Na de afslag direct links de parallelweg volgen. Dan de tweede straat rechts = Lepelstraat.

Nelleke van der Feltz ?” van Heumen
Lepelstraat 17