Open Tuindagen van de Drentse hooglanden (Dr)

Datum: 6 augustus 2017, vanaf --:--

Start locatie: Zie website

Open Tuindagen van de Drentse hooglanden

Drenthe heeft veel te bieden: bossen en heide, rust en ruimte. En in landelijk Drenthe vind je verrassende tuinen. Tuinen waar je kunt genieten van de bloemenpracht in een landelijk decor. Ontmoet de gastvrije eigenaren. Wandel langs goed onderhouden borders en geniet van het uitzicht. Welkom bij de tuinen van de Drentse Hooglanden.

De Roos van Hijken  in Hijken vlakbij Beilen. Kleurrijke landschappelijke tuin omgeven door het Drentse land. Verkoop van planten, zilveren sieraden en keramiek uit eigen atelier

t Noamdhuusie‘  in Ruinen. Beelden- en cottagetuin van kunstenaar Harm Echten.

Tuindoenerij Het vlijtig Loesje‘in Elp.  Grote landschapstuin rondom oude Drentse Boerderij.

Chris Bruinsma‘ in Zuidwolde. Stijlvolle bloementuinen bij sfeervolle woonboerderij.

de Luie Tuinman‘  vlakbij Ruinen. Mooie wandeltuinen met gezellig tuincafé en tuinplantenverkoop.

Diverse Pluimage Dieverbrug, mooie kleurriijke tuin, verkoop van aparte vaste planten, woon-en tuindecoraties en Outdoor kleding en accessoires

Voor meer informatie: tuinenvandedrentsehooglanden.nl