Open Tuindagen Biervliet (Ze)

Datum: 25 mei 2017, vanaf 09:00

Start locatie: Kapitalendam 7, 4522 PT Biervliet

Dat er in een kwekerij tevens de volwassen planten getoond worden, is tegenwoordig eerder uitzondering dan regel. Niet bij het gedreven echtpaar Geijsels; in hun grote privétuin laten ze ook de combinatiemogelijkheden en samenhang ervan zien. De vele borders, van klein tot enorm, tonen natuurlijk en eigentijds. Veel van de windtolerante en solide planten hebben ook buiten de bloeiperiode genoeg in hun mars. Maar zeker dankzij het gekoesterde duo siergras en aster blijft deze tuin tot diep in de herfst de moeite waard. Deze bloeirijke tuin is visueel en functioneel onlosmakelijk verbonden met de aanpalende traditionele kwekerij. Oppervlakte: 4.500 m².

Entree

Voor groepen op afspraak € 2,50 p.p. incl. koffie/thee/lekkernij en rondleiding (opbrengst gaat naar goed doel).

Geopend

Geopend do 27 april, do 25 mei, ma 5 juni, vr 7, za 8, zo 9 juli, vr 1, za 2, zo 3 september en vr 6, za 7, zo 8 oktober en april t/m oktober iedere vr van 9.00 uur tot 18.00 uur (vr avond kan op afspraak) en za van 9.00 tot 17.00 uur. Voor donateurs tuin gratis elke vr en za van half april t/m half oktober en do 27 april, do 25 mei, ma 5 juni, zo 9 juli, zo 3 sept en zo 8 okt. Groepen min. 15 pers. op afspraak.

Route

Vanuit de Westerschelde volgt u rechts, richting Oostburg (N61) Na recreatiecentrum de Braakman (brug Braakmanmeer) sorteert u links voor en neemt u de rotonde driekwart. Direct rechts afslaan, de parallelweg volgen tot de Driesprongweg, die u links inslaat. De Kapitalendam is de eerste verharde weg aan uw rechterzijde.

F. Geijsels
Kapitalendam 7