Open Tuin Neerijnen

Datum: 20 september 2020 t/m 11 oktober 2020 (meerdaags), vanaf 10:00

Start locatie: Achterstaat 7, 4182 CD Neerijnen

De laatste rozen, de eerste bessen en bottels, hemelsleutel en kosmea, alle prachtige groene bladvormen, kondigen de herfst aan; de geheimzinnigheid van een ‘Indian Summer’ is al voelbaar.

Juke Hudig deelt dat graag met iedereen en stelt tuin en atelier voor iedereen open. In het atelier is er een tentoonstelling van Jukes nieuwe collectie ‘tuin’-pastels. Natuurlijk zijn er de kaarten, boeken en posters. Annette van den Bergh: porseleinen bloemen, vaasjes en vleugels. Annette Brederode: polsmofjes voor de komende kille dagen.

De Kasteeltuin is altijd toegankelijk
De tuin van Alieke Hartog is niet opengesteld.

Alle dagen: van zondag 20 september t/m zondag 11 oktober
Openingstijden: 10.00 – 12.00 uur en 15.00 – 17.00 uur
Vanwege de corona-omstandigheden uitsluitend op afspraak
Reserveren: telefonisch 0418-652098
Locatie: Achterstaat 7, 4182 CD Neerijnen
Parkeren: bij het Stroomhuis (gesloten) en bij de kerk op de van Pallandtweg. Kom op de fiets!
Entree: Gratis!
De tuin is, vanwege de smalle paden, niet geschikt voor rolstoelen en rollators.