Open tuin en bloembollen in Versicolor Tuin, Lutjewinkel (N-H)

Datum: 17 april 2021 t/m 18 april 2021 (meerdaags), vanaf 11:00

Start locatie: Zoutkaag 8, Lutjewinkel (N-H)

De kleurrijke Versicolor Tuin in Lutjewinkel (Noord-Holland) viert de lente! Op za. 17 en zo. 18 april is deze prachtige privétuin met 13 verschillende tuinkamers op 2.500m2 te bezoeken tussen 11.00 en 17.00 uur. Geniet van het prilgroene voorjaarskleed en de bloeiende bloembollen, in bollenmanden, potten en borders.

De tuin is groot genoeg om er in alle rust doorheen te wandelen, afspraak maken is niet nodig.

Ook de nabijgelegen Couwenhof in Nieuwe Niedorp is tegelijk open, dus leuk om te combineren bij uw bezoek!

Versicolor-tuin, Zoutkaag 8, Lutjewinkel.
De entree is € 4 p.p. (voor de Vlinderstichting). Voor meer info: www.versicolor.nl