Open tuin bij Jan Wilde een Tuin

Datum: 20 juni 2020 t/m 21 juni 2020 (meerdaags), vanaf 10:00

Start locatie: Ontsluitingsweg 7, 9678 TE Westerlee

Een grote gevarieerde tuin van 8.000 m2 met bostuinen, kruidentuin, kleurrijke siertuin en een natuurlijke vijver.
De bezoeker van de tuin is geen toeschouwer, maar deelgenoot. Slingerend over de paadjes voel je je al snel één met de planten die je mag aanraken en besnuffelen. Om elke hoek wacht een nieuwe verrassing: een andere sfeer,een verrassende kleur of een vreemde geur. En hier en daar een verscholen of juist heel opvallend kunstwerk. In de tuin staan een aantal banken zodat u op uw gemak alles kunt bekijken

Deze tuin is vier weekenden in juni open: zaterdag 6 en zondag 7 juni, zaterdag 13 en zondag 14 juni, zaterdag 20 en zondag 21 juni, zaterdag 27 en zondag 28 juni, van 10.00 tot 17.00 uur.

Toegang vrije gift. Andere dagen op afspraak.

Er gelden beperkingen ivm het coronavirus: geen koffie/thee en geen toiletbezoek. Houdt afstand van elkaar, de tuin is groot genoeg om rekening met elkaar te kunnen houden.

Tel 0597414462
www.janwildeeentuin.blogspot.com