Open tuin bij De Doolman

Datum: 29 augustus 2020 t/m 30 augustus 2020 (meerdaags), vanaf 10:00

Start locatie: Oudekamerseweg 22, 4451 NC Heinkenszand

In het weekend van 29-30 augustus is het open tuin bij De Doolman, eeuwenoude weel hartje Zak van Zuid-Beveland.

Naast de met knotwilgen en populieren omzoomde waterpartij, vormen akkers, weilanden en bloemendijken het decor van deze weelderige tuin. Een te mooi decor om weg te stoppen achter heggen en hagen. Om aansluiting te krijgen met het omringende landschap zijn verschillende lage hagen aangeplant: veldesdoorn, buxus, beuk en taxus in een strak raster zoals je dat in het nabijgelegen, aloude heggengebied ook ziet.

Regels i.v.m. COVID-19:

• Maximaal 30 personen gelijktijdig aanwezig;