Open dagen landgoed De Wiersse

Datum: 21 mei 2020, vanaf 10:00

Start locatie: Wiersserallee 9, 7251 LH Vorden

Ingebed in het Achterhoekse coulisselandschap bevinden zich de tuinen van De Wiersse. Tijdens de open dagen in mei en juni kunnen bezoekers deze 16 hectare tuinen in volle voorjaarsglorie- bewonderen. Hier ervaart de bezoeker tuinkunst zoals in Engeland, Frankrijk of Italië te vinden is, maar in dit geval direct verbonden met het omliggend landschap. De tuinen kenmerken zich door afwisseling van weidse uitzichten en romantische formaliteit. Tijdens de open dagen zullen boven alles de klimrozen en rododendrons de wilde tuinen tot een levend schilderij van kleur en geur omtoveren.
Op de open dagen van landgoed de Wiersse worden lichte maaltijden geserveerd en planten verkocht. Entree: € 6,50 p.p., kinderen tot 16 jaar gratis. Er kan alleen contant worden betaald. Honden worden niet toegelaten. Parkeren gratis.