Open tuindagen bij De Wildenborch

Datum: 31 mei 2020 t/m 1 juni 2020 (meerdaags), vanaf 10:00

Start locatie: Wildenborchseweg 20, 7251 KG Vorden

Op zondag 31 mei en maandag 1 juni van 10.00 – 17.00 uur zijn de tuinen van de Wldenborch in Vorden open voor tuinliefhebbers en wandelaars. Via een vaste route wordt u over de paden geleid, zodanig dat er geen knelpunten kunnen ontstaan. Helaas zullen de kabouters van Koning Sassafras dit jaar voor de kinderen niet van de partij zijn en zal er geen markt op het voorplein staan. Ook de theeschenkerij moet helaas gesloten blijven.

De toegang bedraagt: € 6,50. Kinderen t/m 12 jaar zijn gratis, evenals parkeren.