NTs aanwezig met stand in de tuin van het Bijbels Museum tijdens Open Tuinen Dagen Amsterdam

Datum: 16 juni 2017 t/m 18 juni 2017 (meerdaags), vanaf 10:00

Start locatie: www.opentuinendagen.nl

open tuinenOpen Tuinen Weekend

Tijdens het derde weekend van juni openen meer dan 30 tuinen van zowel particulieren als instellingen hun deuren weer voor het publiek.

Aan de Amsterdamse grachten, tussen Brouwersgracht en Amstel zijn deze dagen de mooiste tuinen voor het publiek opengesteld. Statige oude bomen, zeldzame planten, fraaie tuinhuizen en zowel klassieke als nieuw aangelegde tuinen zijn te bewonderen in de besloten percelen, die zelden voor het publiek toegankelijk zijn.

Ook de toegang tot de tuinen door de 17e en 18e eeuwse grachtenhuizen is de moeite waard. U krijgt de unieke kans een wandeling te maken langs de groene oases van de stad.

De opbrengst van de Open Tuinen Dagen is bestemd voor het Grachtentuinen Fonds.

De Nederlandse Tuinenstichting is dit weekend in de tuin van het Bijbels Museum aanwezig met een stand.

U kunt bij de NTs-stand met korting donateur worden van de NTs!

Kom bij ons langs en word een jaar donateur van de Nederlandse Tuinenstichting voor €35 in plaats van €47.
Deze aanbieding is altijd geldig bij de stand van de NTs, als we op een beurs staan. Kijk op ons overzicht waar de NTs is: www.tuinenstichting.nl/nieuws/overzicht-van-beurzen-waar-de-nts-vertegenwoordigd-zal-zijn-2/

Open Tuinen Dagen 2

Openingstijden Open Tuinen Dagen Amsterdam van 10.00 uur tot 17.00 uur

Toegangsprijs passe-partout € 20,00

In het passe-partout staan alle adressen met een korte beschrijving

www.opentuinendagen.nl/

Open Tuinen Dagen 1

Passe Partout

Een passe-partout, waarmee je gedurende drie dagen alle tuinen één keer kan bezoeken, kost aan de deur  €20,-.

Tijdens het weekend is het passe-partout verkrijgbaar in de I amsterdam Visitor Centre Stationsplein en in de I amsterdam Store.

OTDA

De tuinen zijn helaas vanwege stoepen en trappen niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Honden en kinderwagens worden niet toegelaten.