NTs-tuin Atelier de Herberg, van Ria Lengton, in Binnenstebuiten

Datum: 13 februari 2018, vanaf 18:45

Start locatie: Binnenstebuiten NPO

Op 15 januari jl. zijn er opnames gemaakt in de tuin van Ria Lengton voor het lifestyleprogramma Binnenstebuiten van de NPO
Volgende week dinsdag 13 februari wordt het uitgezonden om 18.45 uur op NPO2

Deze tuin is tuin 255 in onze Open Tuinen Gids van 2017

Stukje over de tuin op de website van binnenstebuiten:

In het Zeeuwse Nisse woont tuinliefhebber Ria samen met haar man Willem Lengton. Het begint ruim twintig jaar geleden als ze de tuin, die samen met hun huis te koop staat, begluurt vanuit de naastgelegen kerktoren. Ze is op slag verliefd en de koop is binnen een week rond. Als het huis bewoonbaar is, begint Ria met haar passie: tuinieren. Ze tovert de tuin om tot een romantisch geheel en zelfs nu alles buiten kaal is, geniet Ria van de kleuren en vormen. Met verschillende hoekjes en een muur van kasteelsteentjes is het werkelijk een opmerkelijke tuin.

binnenstebuiten.kro-ncrv.nl/uitzendingen/13-februari-2018

Ria Lengton-van Beek