Nazomerweekend Midden Brabant (NB)

Datum: 19 augustus 2017 t/m 20 augustus 2017 (meerdaags), vanaf 10:00

Start locatie: Zie tuinen

In het vroege voorjaar van 2005 ontstond zomaar aan de keukentafel het idee om een tuinenroute op te starten. Vier tuindames zaten die ochtend aan de koffie, allen al lang of iets korter bezig met hun grote hobby, tuinieren. Gedurende de jaren zijn er tuinen afgevallen en er zijn nieuwe tuinen bijgekomen. Maar wat is gebleven is het enthousiasme en het plezier om de tuin met anderen te delen, al is het dan maar voor een paar dagen per jaar.

In totaal 5 bijzondere privétuinen zijn geopend voor iedereen die wil genieten van groen en bloemen. De tuinen liggen in Midden Brabant en u kunt heerlijk fietsen van tuin naar tuin.

In de tuinen wordt een vergoeding van € 2,50 gevraagd, maar daar staat een gratis consumptie tegenover. Niet alle tuinen zijn op alle open dagen geopend. Kijk bij de tuin voor de juiste informatie over de openingstijden en dagen. Zie de website: website.tuinenmiddenbrabant.nl

Deelnemende tuinen

5175 PE Loon op Zand

E-mail  Ons Buiten

• De Tuinen van Het Witte Kasteel

Marga Boutkan, coördinator kruidentuin.
    Kasteellaan 17
    5175 BC Loon op Zand.

Klik hier voor de website

E-mail Kruidentuin Het Witte Kasteel