Nationale Groendag 2019

Datum: 14 november 2019, vanaf 09:00

Start locatie: De Wageningsche Berg, Generaal Foulkesweg 96, 6703

Op 14 november organiseren de gemeente Wageningen, Stichting Steenbreek, provincie Gelderland en waterschap Vallei en Veluwe de Nationale Groendag. Het thema van dit jaar is ‘Samen werken aan biodiversiteit’. De Nationale Groendag is bedoeld voor professionals die in de publieke en private ruimte werkzaam zijn. Ook de Nederlandse Tuinenstichting is hier vertegenwoordigd met een stand.

Entree
Het evenement is gratis voor leden van Stichting Steenbreek (aangesloten gemeenten, waterschappen, provincies, bedrijven – maximaal 5 per organisatie – en bestuursleden), Groene organisaties uit Wageningen en medewerkers van de gemeente Wageningen. Een regulier ticket kost 50 euro en voor studenten 25 euro (exclusief BTW).