Nationale Groendag 2017

Datum: 20 september 2017, vanaf 09:45

Start locatie: Nachtegaalstraat 8, 2922 VL Krimpen aan den IJssel

Op woensdag 20 september organiseren de gemeente Krimpen aan den IJssel, Operatie Steenbreek en Entente Florale Nederland de Nationale Groendag 2017. Het thema dit jaar is ‘Met groen en blauw naar klimaatbestendige stad’. Deze kennis- en inspiratiedag is bedoeld voor professionals die in de openbare ruimte werkzaam zijn en is dus ook een uitstekende gelegenheid om te netwerken.
Er zullen enkele sprekers aan bod komen die het zullen hebben over onderwerpen als klimaatadaptatie van de stad en de rol van de groensector in klimaatbestendige steden. Ook worden er een aantal workshops georganiseerd en is er ruimte voor vragen en discussie. De dag duurt van 9.45 tot 17.00 en wordt voorgezeten door Jan Dirk Stouten.

Voor het volledige programma, aanmelding en meer informatie, bezoek de website van de Nationale Groendag.
Aangezien er zeer veel belangstelling is voor dit evenement, hanteert de organisatie momenteel een wachtlijst.