Nieuwe datum lustrumbijeenkomst NTs: 16 oktober

Datum: 16 oktober 2020, vanaf --:--

Start locatie:

Nu de maatregelen rondom het coronavirus zijn verlengd en verscherpt, heeft het bestuur van de NTs de lustrumbijeenkomst van 3 april helaas moeten uitstellen. Inmiddels is er een nieuwe datum, namelijk vrijdag 16 oktober 2020. Noteer deze in uw agenda!

Daarmee luiden we het lustrumjaar uit in plaats van in! We hopen dat dan een post-coronaperiode zal zijn aangebroken, waarin we allemaal weer energie en ruimte krijgen om elkaar te ontmoeten bij Hogeschool van Hall Larenstein en ons te verdiepen in het mooie thema ‘Eeuwige jeugd, groen erfgoed in nieuwe handen’. Dat er grote belangstelling is voor dit onderwerp blijkt wel uit het aantal aanmeldingen voor de bijeenkomst van 3 april: namelijk 170 mensen!

Voor de nieuwe datum geldt dat uw aanmelding blijft staan als u van plan bent te komen (u hoeft niets te doen).

Had u zich aangemeld voor 3 april maar bent u op 16 oktober verhinderd, dan ontvangen we graag een berichtje. De entreekosten zullen we dan terugstorten. U kunt het bedrag ook doneren aan de NTS; we kunnen alle bedragen goed gebruiken.

Had u zich nog niet aangemeld en heeft u alsnog belangstelling om de lustrumbijeenkomst bij te wonen, dan bent u van harte welkom. Aanmelden kan nog steeds.