Lezing Bescherming Groen Erfgoed

Datum: 19 oktober 2017, vanaf 19:30

Start locatie: Polstraat 7 7121 DH Aalten

Villa en tuin op Het Loo

Donderdag 19 oktober om 19.30 uur zal Hanny van der Heide, lid van de Monumentencommissie van de NTs, bij Groei en Bloei afdeling Aalten een lezing verzorgen over de bescherming van groen erfgoed in ons land en welke rol de NTs kan spelen als groen erfgoed in de knel dreigt te raken. Hierbij zal ook worden ingegaan op het belang van tuinhistorisch onderzoek. Om groen erfgoed goed te kunnen beschermen en beheren is kennis van de aanleg onontbeerlijk  Tuinhistorisch onderzoek geeft inzicht in de geschiedenis, brengt waardevolle onderdelen in kaart en helpt bij het maken van keuzes voor de toekomst.

Adres:
De Hofnar