Landschapstuin Hofstede Het Holt weer geopend voor bezoekers, Gelderland

Datum: 11 juli 2015 t/m 12 juli 2015 (meerdaags), vanaf 11:00

Start locatie: Spankerenseweg 55 Leuvenheim (gem Brummen)

In een afwisselend landschap in de zogenaamde “Landgoederenzone” ligt de tuin van Hofstede Het Holt. Deze tuin is een echte landschapstuin met een oppervlakte van ongeveer 15.000m2.  Het geheel ligt rond een oude boerderij die stamt uit 1783.
De zorgvuldig gekozen beplanting is in harmonie met de omgeving. U zult verrast worden door de afwisseling in de tuin, met mooie zichtlijnen en ornamenten. Er zijn meanderende bloemborders op kleur, een kruidentuin, een natuurlijke vijver omgeven door knotwilgen, een laantje met oude rassen hoogstam fruitbomen en een wilde bloemen weide. Er zijn genoeg zitjes aanwezig om van de tuin en het omliggende landschap te genieten.
In de tuin van Het Holt is een route  uitgezet met informatiebordjes die u door de gehele tuin voert.

Het Holt

Openingstijden: 11.00 uur tot 17.00 uur.

De entreeprijs is € 4,00. per persoon.

Honden niet toegestaan.

Landschapstuin Hofstede Het Holt
Spankerenseweg 55
6974LB Leuvenheim (Gem. Brummen)