Landgoed Singraven doet mee met de Dag van het Kasteel

Datum: 5 juni 2017, vanaf 12:00

Start locatie: Molendijk 37 7591 PT Denekamp

Ook Landgoed Singraven doet mee met de dag van het Kasteel: “Rondom Kastelen en Buitenplaatsen” en heeft het park en arboretum open op tweede Pinksterdag van 12.00 tot 17.00 uur.

Kom kijken waar Landgoed Singraven zich in deze huidige tijd mee bezig houdt. Een goede waterhuishouding samen met het waterschap, vistrappen, energieopwekking, de houtzagerij, het onderhouden van het Arboretum, de biologische melkveehouderij en tuinderij, nieuwbouw van woningen etc. Welke dieren en vogels kunnen we op het landgoed aantreffen. Dit alles laten wij u zien en beleven in het park en Arboretum. Voor kinderen zijn er houten spellen gemaakt van landgoed hout.

Begeleid door informatieborden maakt u een wandeling door het landschapspark en arboretum. Toegang € 3,00 p.p. (park en arboretum) kinderen tot 12 jaar gratis.

Landgoed Singraven

Molendijk 37