Kunst in Open Tuin DE VERWONDERING

Datum: 7 oktober 2017 t/m 8 oktober 2017 (meerdaags), vanaf 14:00

Start locatie: Achterstraat 7 4911AX Den Hout

Dit najaar voor de tweede maal Kunst in Opentuin

Jan en Geertje van Dijk wonen werken en genieten in het kerkdorp Den Hout. De weilanden en oude eiken zijn in de loop der jarArjen veranderd in een 2 ha groot paradijsje van flora, fauna, water en beelden. Vanuit het huis zijn er twee zichtassen: een verticale smalle vijver met aan weerszijden gemengde bloemen

borders en een grote meanderende vijver langs een platanenlaan met mooie onderbegroeiing. Langs het terrein torenen spierwitte strakke berken uit boven de hortensia’s. Er zijn sfeervolle tuinkamers, een buxustuin, een appellaan, een hostaveld met allium, betoverende bloemen, veel grassen, kortom een “belevingstuin”, waar veel plekken zijn om rustig van de natuur te genieten.

Zeven tot tien kunstenaars presenteren hier hun werk, ieder heeft zo gekeken naar zijn beste plek.

Laat je verwonderen door kunst en natuur

7 & 8 oktober      14u tot 18u
14 & 15 oktober         14u tot 18u

Entree incl. koffie €3.50
Groeps ontvangsten en horeca op aanvraag.

Overige dagen geopend voor groepjes in overleg
Voor tuinbezoek proeverijen en bijzonder ontvangsten
www.arjanvandijk.nu/deverwondering
www.facebook.com/Arjan-van-Dijk