Kleurrijke Poldertuinen Vol Geur (Noordoostpolder)

Datum: 7 augustus 2020 t/m 8 augustus 2020 (meerdaags), vanaf --:--

Start locatie:

Op zaterdag 08 en op 09 zondag augustus zijn plantenliefhebbers welkom om te genieten van de zomerse geur- en kleurenpracht in de Noordoostpolder. De vier deelnemende boerderijtuinen zijn door de eigenaren zelf ontworpen en eigenhandig aangelegd. Daardoor zijn ze totaal verschillend van elkaar; elke tuin heeft zijn eigen sfeer en karakter.
U vindt er een veelvoud aan opvallende kleurrijke bladplanten, heesters en bomen in unieke combinaties in harmonieuze borders.

Deelnemende tuinen zijn:
** De Stekkentuin Noordermiddenweg 13 te Espel www.destekkentuin.nl
** De Tuinen van Lipkje Schat Polenweg 9 te Bant www.lipkjeschat.nl
** De Goldhoorn Gardens Klutenweg 13 te Bant www.goldhoorngardens.nl
** De Pegasushof Klutenweg 5 te Bant www.pegasushof.nl
U kunt dwalen door hobbykwekerijtjes, een kleine schilderijen- en tuinkeramiekexpositie bekijken en rondneuzen in een landlevenwinkeltje met mooie huis- en tuindecoraties.

Past het u niet om in dit augustusweekend op bezoek te komen?
Neem dan even een kijkje op de desbetreffende websites voor meer openingstijden.

– We houden ons aan de regels van het RIVM: houdt afstand, de tuinen zijn groot genoeg om rekening met elkaar te houden
– De tuinen zijn rolstoelonvriendelijk.
– Er wordt entree gevraagd.

Deze tuinenroute is ook prima op de fiets te doen: van tuin 1, via tuin 2 en 3 naar tuin 4 is ongeveer 20 km.
Meer info: wies@destekkentuin.nl www.destekkentuin.nl