Kasteeltuinen Sypesteyn open

Datum: 28 mei 2020 t/m 31 mei 2020 (meerdaags), vanaf --:--

Start locatie: Nieuw-Loosdrechtsedijk 150, 1231 LC Loosdrecht

Donderdag 21 mei a.s. (Hemelvaartsdag) opent Kasteel-Museum Sypesteyn in Loosdrecht de blauwe poort voor bezoekers die willen wandelen en genieten in de tuin. Laat u tijdens uw wandeling verrassen door de verzameling van bijzondere bomen en heesters.
Iedereen is van harte welkom van donderdag 21 mei t/m zondag 24 mei a.s. en ook van donderdag 28 mei t/m zondag 31 mei a.s., van 12.00 tot 17.00 uur.
Entree bewijzen á € 3,50 zijn te koop bij de ingang van de blauwe poort.
Betaling kan uitsluiten via PIN en museumkaart.
Uiteraard gelden hier de regels van het RIVM, met o.a. éénrichtingsverkeer en 1,50 meter afstand.