Jan Wilde een Tuin, 10 jaren open tuin

Datum: 16 juni 2017 t/m 25 juni 2017 (meerdaags), vanaf 10:00

Start locatie: Ontsluitingsweg 7, 9678 TE Westerlee

Deze gevarieerde, kleurrijke tuin biedt ruimte aan een bostuin met schaduwplanten, een elfenbos met veel soorten elfenbloemen (Epimedium), een uitbundige siertuin vol kleur, een natuurlijke vijver en een kruidentuin. Er wordt op een natuurlijke wijze getuinierd (geen bestrijdingsmiddelen en kunstmest). Alles wordt hergebruikt.

Een organisch vormgegeven tuinhuis ontworpen door Alex den Braver is de plek voor een kopje koffie of thee, het bekijken van kunstwerken en het biedt onderdak bij een buitje.

De bezoeker van de tuin is geen toeschouwer, maar deelgenoot. Slingerend over de paadjes voel je je al snel één met de planten die je mag aanraken en besnuffelen. Om elke hoek wacht een nieuwe verrassing: een andere sfeer, een verrassende kleur of een vreemde geur. En hier en daar een verscholen of juist heel opvallend kunstwerk. In de tuin staan een aantal banken zodat u op uw gemak alles kunt bekijken.

10 dagen open van 16 juni t/m 25 juni van 10.00 tot 17.00 uur

10 Kunstenaars in de tuin :

Elizabeth Kodde, schilderijen.

Irene Maas, keramiek

Judith Bender, fotografie

Karin Lesuis, beelden van cortenstaal

Maaike Nijlunsing, schilderijen

Margot Brekelmans, mixed media

Marian Stam, wilgentenen vlechtwerk

Mirjam Wieringa, glasobjecten

Sophia de Vries, metaalobjecten

Thea van der Hout, sjaals

Voor elke bezoeker een bloempje van keramiek, op=op.

Toegang gratis             Groepen altijd op afspraak (0597-414462)

Ontsluitingsweg 7, 9678 TE Westerlee

www.janwildeeentuin.blogspot.nl

(de tuin is niet geschikt voor rollator-/ rolstoelgebruikers)