login | contact | nieuwsbrief

Volg ons op         

    

Als donateur steunt u de doelstellingen van de Nederlandse Tuinenstichting; het beschermen van waardevol tuinhistorisch erfgoed. De Nederlandse Tuinenstichting heeft uw steun hard nodig om een groene toekomst te kunnen waarborgen.


Jaarlijkse Fruitshow ‘Verleden tot Heden’ – Museumtuin ’t Olde Ras, Doesburg

Datum: 7 november 2020 t/m 8 november 2020 (meerdaags), vanaf 10:00

Start locatie: Parallelweg Den Helder 1 te Doesburg

Ook dit jaar is er in het tweede weekend van november (7 en 8 november) in Museumtuin ’t Olde Ras in Doesburg weer een fruitteelttentoonstelling onder de titel ‘Verleden tot Heden’. Zoals de naam van de tentoonstelling al aangeeft, zullen tal van oude, maar ook nieuwe fruitrassen te bewonderen zijn, waaronder veel bijzonder zeldzame exemplaren. Er zijn zowel hand- als moesappelen, hand- en stoofperen, kweeperen, noten, mispels, sierfruit e.d. te bewonderen. Uw zintuigen zult u moeten bedwingen op weg naar de appel- en perenproeftafels waar u mag proeven, ruiken en beleven. Vanwege de coronamaatregelen een en ander uiteraard op gepaste afstand!

De Museumtuin ligt aan de N 317, hoek N 338, naast Zwembad Den Helder. Volg de bruine ANWB-borden met opschrift Museumtuin ’t Olde Ras.
Entree € 3,–; parkeren gratis.
Verdere inlichtingen en informatie over de genomen coronamaatregelen: fructus@stipte.nl, tel. 0651268802.
NB: pinnen niet mogelijk