NTs aanwezig met stand bij Internationale Kwekerijdagen Bingerden

Datum: 16 juni 2017 t/m 18 juni 2017 (meerdaags), vanaf 10:00

Start locatie: Zie website

Net als vorig jaar zal de NTs dit jaar met een stand vertegenwoordigd zijn op de Internationale Kwekerijdagen

U kunt bij de NTs-stand met korting donateur worden van de NTs!
Komt u ook bij ons langs? En word een jaar donateur van de Nederlandse Tuinenstichting voor €35 in plaats van €47.

Deze aanbieding is altijd geldig bij de stand van de NTs, als we op een beurs staan. Kijk op ons overzicht waar de NTs is: www.tuinenstichting.nl/nieuws/overzicht-van-beurzen-waar-de-nts-vertegenwoordigd-zal-zijn-2/

Plantenfeest tijdens de Internationale Kwekerijdagen

De Kwekerijdagen Bingerden hebben nationaal en internationaal faam verworven. Kwekers en bezoekers kijken lang van tevoren uit naar deze jaarlijkse ontmoeting met andere bevlogen plantenexperts en plantenliefhebbers. Een unieke gelegenheid om bijzondere aanwinsten voor de tuin te vinden in een prachtige natuurlijke en historische omgeving.

Vrijdag 16, zaterdag 17 en zondag 18 juni 2017 van 10 uur tot 18 uur.

€ 12 euro p.p., inclusief parkeren, catalogus en lezingen.
‘Kinderen’ tot 30 jaar gratis op vertoon van een identiteitsbewijs.*
Op zondag gratis entree voor de derde persoon.
Honden worden niet toegelaten.
* Kinderen tot 12 jaar hebben altijd al gratis toegang tot de Internationale Kwekerijdagen.
Voor meer informatie: www.bingerden.com