Hoe ga je om met hooikoorts? Trompenburg

Datum: 23 april 2017, vanaf 14:00

Start locatie: Honingerdijk 86 (beneden), 3062 NX, Rotterdam

Zondagmiddagwandeling: aanvang 14.00 uur

Elk jaar weer een plaag: pollen! Heeft u hier ook zo’n last van? Loop dan mee met deze rondleiding en hoor hoe u hier het beste mee om kunt gaan. kosten € 2,50 plus entree (Museumkaart, Rotterdampas gratis).

Openbaar vervoer:
Tramlijn 21 richting De Esch,uitstappen bij halte Woudestein  en  de trambaan volgen (iets terug
lopen) richting de ingang van het voetbalstadion Excelsior en/of de grote parkeerplaats voor Restaurant “In Den
Rustwat”. Op het parkeerterrein beneden ziet u links in de hoek de ingang van Trompenburg Tuinen & Arboretum.
Tramlijn 7 stopt bij halte Erasmus Universiteit Rotterdam. Vandaar loopt u richting de Honingerdijk beneden in ongeveer 5 minuten.
Meer informatie: 0900-9292 of www.9292ov.nl

Met de auto:
Rijdend op de A16 neemt u afrit 25 en volgt u de borden Centrum. Hierna de borden Honingerdijk/ Trompenburg volgen.

Parkeren

Op weekdagen is het betaald parkeren op het parkeerterrein grenzend aan de ingang. Wilt u liever gratis parkeren? Dan kunt u gebruik maken van P4, u volgt hiervoor de borden en parkeert zo dicht mogelijk tegen de Maasboulevard aan. Hiervandaan is het 7 minuten wandelen naar Trompenburg Tuinen. In de weekends kunt u gratis parkeren voor de deur.

Toegankelijkheid

Trompenburg Tuinen is uitsluitend te voet toegankelijk, maar ook geschikt voor rolstoelen en scootmobiels. Er is een rolstoel beschikbaar voor mensen die niet goed ter been zijn, reserveren is noodzakelijk.

Honden worden niet toegelaten, met uitzondering van hulphonden.

Trompenburg Tuinen & Arboretum
Honingerdijk 86 (beneden),