Herfsttuinen-marathon 2017

Datum: 7 oktober 2017 t/m 8 oktober 2017 (meerdaags), vanaf 11:00

Start locatie: Provincies Groningen & Drenthe, diverse locaties

Tijdens de Herfsttuinenmarathon op 7 en 8 oktober, 11.00 – 17.00 uur, kunt u de mooiste tuinen van Het Tuinpad Op bezoeken. U hoeft hiervoor geen afspraak te maken.

Bunne, ‘Tuin van de Tijd’, Femke van Dam, Paasveen 2   Tuin van de Tijd
De Wilp, Lianne’s Siergrassen, Jan Gosseswijk 31, alleen 07-10   Lianne’s siergrassen
Eelde, Jan & Ivonne Wieringa, Zevenhuizerweg 18, alleen 08-10
Meeden, ‘Tuingoed Foltz’, Bob Foltz & Andries Bierling, Hereweg 346  Tuingoed Foltz