Herfsthelden en Winterkanjers

Datum: 12 oktober 2017 t/m 14 oktober 2017 (meerdaags), vanaf 10:00

Start locatie: 1e Mientlaan 13 2223 LG Katwijk

Ontdek de schoonheid van de uitgebloeide planten in onze tuin. Wij ruimen pas op in februari. Het zorgt voor prachtige winterse taferelen en ook vogels zijn ons dankbaar! Met rondleiding.

Kom kijken hoe de tuin er bij staat in het laatste openingsweekend. Er zijn veel planten te zien uit de zogenaamde “Dutch Wave”. Een stroming binnen de tuinarchitectuur, met grondleggers Piet Oudolf, Ton Terlinden en Henk Gerritsen, waarbij een natuurlijker beplanting van tuinen wordt nagestreefd. Volgens deze heren kan de tuin in de winter net zo mooi zijn als in de zomer. Wij zijn het daar beslist mee eens en geven graag suggesties.

Zaterdag 14.00 uur rondleiding in de tuin waar we stil staan bij de herfstbloeiers en de planten met een mooi wintersilhouet

Festina Lente tuin
1e Mientlaan 13
2223 LG Katwijk

12, 13 & 14 oktober: Herfsthelden en Winterkanjers.