Groninger Erfgoedcafé

Datum: 2 juni 2018, vanaf 12:30

Start locatie: Ewsum, Oosterburen 1, 9991 NB Middelstum

De donjon van Ewsum

In 2017 werd door de Boerderijenstichting Groningen, Erfgoedvereniging Heemschut Groningen, de Nederlandse Tuinenstichting en Stichting ‘Het Tuinpad Op’ het eerste Groninger Erfgoedcafé georganiseerd op en rond Ekenstein.

De bijeenkomst was een groot succes; vandaar dat het café dit jaar wordt herhaald. Op zaterdag 2 juni 2018 is landgoed Ewsum bij Middelstum uitvalsbasis. U kunt genieten van de restanten van de borg Ewsum en de prachtige tuin. Het programma geeft de keuze uit verschillende excursies naar monumentale gebouwen en bezienswaardigheden in de aantrekkelijke omgeving in en rond Ewsum en Middelstum, onder zeer deskundige begeleiding.

Het volledige programma en de nadere gegevens vindt u in de bijlage: Groninger Erfgoedcafé.