Groen Erfgoedcafé Groningen

Datum: 28 maart 2020, vanaf 12:30

Start locatie: Dorpshuis De Vrijborg in Nuis

In het Groen Erfgoedcafé op 28 maart 2020 is een hoofdrol weggelegd voor stinzenplanten. Ieder voorjaar kleuren borgtuinen wit, geel en lichtpaars door alle krokussen, sneeuwklokjes en aronskelken. Deze börgbloumkes, zoals ze in het Gronings heten, staan centraal in de lezing van Heilien Tonckens, stinzenplantendeskundige.

Deelname kost € 12,50 per persoon voor donateurs. Niet-donateurs betalen € 17,50 per persoon (Dit is inclusief koffie/thee inloop en twee consumpties bij de afsluiting). Opgeven uiterlijk 19 maart 2020 via https://erfgoedpartners.nl/aanmelden/?form=74, info@erfgoedpartners.nl of telefonisch (050 313 00 52).

De organisatie is in handen van Boerderijenstichting Groningen, Erfgoedvereniging Heemschut Groningen, Nederlandse Tuinenstichting Groningen en Stichting ‘Het Tuinpad OP’ in samenwerking met Erfgoedpartners en Het Groninger Landschap.