Genieten van de langste dag op De Groene Route

Datum: 21 juni 2017, vanaf 20:00

Start locatie: diverse locaties in de kop van Noord-Holland

Op woensdagavond 21 juni zijn de onderstaande deelnemers geopend voor uw bezoek. Kijk voor het volledige adres, omschrijving, foto’s en openingstijden op de deelnemers-pagina.

Kwekerij De Tuinstek, Tuitjenhorn, Kalverdijk 33, 1747 GH                                                                                         21 juni: Avondopenstelling, open 20:00 – 23:00 uur. Lichtjesavond met alcoholvrije zomercocktails.

Hortus Alkmaar, Berenkoog 37, 1822 BH                                                                                                                        21 juni tuin open van 20:00 – 23:00 uur (normale entreeprijzen). Beleef de magie van een zomeravond in de tuin.  Gratis rondleiding om 20:00 uur.

Zintuigentuin, Heerhugowaard, Beukenlaan 17, 1701 DA                                                                                            21 juni – 20:00 – 23:00 uur: ‘De magische momenten van de midzomernacht’                                                                    De nacht zakt in de dag en u dwaalt op de langste dag nog even heerlijk door de met fakkels verlichte tuin!

Bezoektuin Beleef ‘t, Westwoud Wijzenddijkje 19, 1617 KZ                                                                                         21 juni 20:00 – 23:00 uur. Magie van de avondrust op de langste dag, beleef de tuin in de avond.

Kwekerij de Bolderik, Abbekerk, voor adres zie: www.debolderik.net/beurs.php                                                           21 juni 20:15 en 21:15 uur, rondleiding langs nachtbloeiers.

De Waddentuun, Hippolytushoef, Slingerweg 87, 1777 AH                                                                                             21 juni: avond openstelling. Er is muziek in de tuin, kom genieten van de mooie klanken.

Tuin De Zonnehoek, Hippolytushoef, Slingerweg 127, 1777 AH                                                                                  21 juni tuin open van 20:00 – 23:00 uur