Expositie PrintedPlant® bij Tuinen Mien Ruys

Datum: 1 april 2021 t/m 25 juli 2021 (meerdaags), vanaf --:--

Start locatie: Moerheimstraat 84, 7701CG Dedemsvaart

(Mode)ontwerper Ger-Jan de Gilde maakt botanische reliëfdrukprints in zeer kleine oplage. De kunstenaar, die in zijn modeontwerpen streeft naar controle en perfectie, staat in zijn vrije werk het toeval toe. De handmatigheid van het maakproces, levert steeds unieke werken op in uiteenlopende kleurstellingen.

De art prints worden gedrukt op Clairfontaine grained paper. De prints, die elkaar vaak in paren van twee versterken, zijn gesigneerd met de Latijnse plantennaam, het editie nummer en de handtekening van de maker. Edities zijn nooit groter dan 10 stuks. De prints kosten in formaat A2 € 100,- per stuk. (A5 €10,- per stuk, A1 €200,- per stuk).

Maandag t/m zaterdag 10.00 uur tot 17.00 uur Zondag 12.00 uur tot 17.00 uur.
Entreeprijs €9,- kinderen 4 t/m 16 jaar & studenten €4,-
Maandag 24 mei 2e Pinksterdag, gratis toegang voor donateurs.

www.tuinenmienruys.nl
info@tuinenmienruys.n