Emely’s Tuin: bezoek op afspraak

Datum: 8 juni 2020 t/m 11 juli 2020 (meerdaags), vanaf --:--

Start locatie: Bospad 22, 2374 BT Oud Ade

Als gevolg van het Covid-19-virus gaat de Open Tuindag van 20 juni helaas niet door.

In plaats daarvan is het mogelijk Emely’s Tuin te bezoeken in groepjes van 2-3 personen en op afspraak in de periode van 8 juni tot 11 juli. Rondleidingen zijn niet mogelijk. Koffie e.d. is niet verkrijgbaar. Er zijn bezoektijdvakken van maximaal 90 minuten, met steeds 30 minuten daartussen.

Wilt u de tuin bezoeken? Vraag het bezoek minstens 10 dagen van tevoren via email aan en geef de dag en het dagdeel van uw voorkeur aan, met daarbij het aantal personen en uw telefoonnummer voor eventueel overleg. De entreeprijs moet minstens een week voor het bezoek zijn overgemaakt.

Entreeprijs: € 5, bij 1 of 2 personen; € 7,50 bij 3 personen

Email: cehaecker@gmail.com

Meer info en route zie: www.e-garden.nl