login | contact | nieuwsbrief

Volg ons op         

    

Als donateur steunt u de doelstellingen van de Nederlandse Tuinenstichting; het beschermen van waardevol tuinhistorisch erfgoed. De Nederlandse Tuinenstichting heeft uw steun hard nodig om een groene toekomst te kunnen waarborgen.


Donateursdag 28 augustus a.s. op Kwekerij In Goede Aarde te Biervliet

Datum: 28 augustus 2014, vanaf 12:00

Start locatie: In Goede Aarde, Kapitalendam 7, Biervliet

kwekerij in goede aarde

Verscholen achter hoge hagen en houtwallen aan een kronkelend eeuwenoud dijkje in Biervliet, ligt Kwekerij In Goede Aarde. Slechts een bescheiden bordje bij de poort bevestigt het bestaan van dit groene paradijs. De kwekerij is gespecialiseerd in siergrassen en sterke vaste planten. Uitgangspunt is dat tuin en kwekerij een inspiratiebron zijn, maar ook een soort levende catalogus. Getoond wordt hoe mensen die verschillende planten fraai met elkaar kunnen combineren.

Donderdag 28 augustus 2014 organiseert de NTs een donateursdag op kwekerij In Goede Aarde, Biervliet (Z( (tuin nr 218 in de Open Tuinen Gids 2014). Aanvang: 12.00 uur. Maximum aantal deelnemers: 40 (Inschrijving op volgorde van binnenkomst). Franny en Frans Geijsels geven na de ontvangst een rondleiding.

Over deze bijzondere kwekerij staat een artikel in het Tuinjournaal van juni 2014.

Opgave via NTs: per e-mail info@tuinenstichting.nl of 020-6235058. Koffie/thee met cake gratis, lunch zelf meenemen.